Palvelut

Palvelut

Tarjoamme monipuolisia median ja viestinnän palveluita. Osuuskunnastamme löytyy kaikenlaista osaamista. Mikäli tarpeesi on pieni, esimerkiksi yksittäinen journalistinen juttu tai valokuva, meiltä löytyy tekijä. Mielellämme yhdistelemme myös eri osaamisalueitamme yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jolloin pystymme tarjoamaan myös laajan monikanavaisen palvelupaketin. Kysy lisää tai tee tarjouspyyntö lomakkeella.

Journalismi & viestintä

Journalistiset artikkelit, artikkelisarjat tai advertoriaalit ja muu sisällöntuotanto kuuluvat palveluihimme. Toimittajillamme on kokemusta laajasti eri aiheista, juttutyypeistä sekä alustoista. Pitkää tai lyhyttä, printtiä tai verkkoa, pystymme tarjoamaan kaiken. Noudatamme työssämme hyvää journalistista tapaa.

Sosiaalisen median käyttö on jäsenistöllemme arkipäivää, joten viestinnän palvelumme ulottuvat tietenkin myös sinne.

Valokuvaus & videotuotanto

Tarjoamme valokuvausta monipuolisesti, reportaasit, henkilökuvat, kuvituskuvat ja tapahtumakuvaus. Kerro meille mikä on tarpeesi, niin me etsimme sinulle sopivan kuvaajan joukostamme.

Teemme videototeutuksina esimerkiksi haastattelut, CV:t, tapahtumien fiilisvideot sekä pidemmät tuotannot kuten dokumentit. Ehdota yhteistyöprojektia, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu.

Graafinen suunnittelu

Palveluihimme kuuluu myös graafinen suunnittelu. Voit tilata kaikkiin graafisiin tarpeisiisi suunnittelijan palvelut meiltä.

Kääntäminen

Osuuskunnassamme on mukana myös kääntäjiä. Käännössuunnat ensisijaisia, tilanteesta riippuen voidaan kääntää myös toisinpäin. Saksa-suomi, englanti-suomi, suomi-englanti, latvia-suomi.

Puheet & koulutukset

Meiltä voit pyytää tilaisuuteesi juontajan, fasilitaattorin tai haastattelijan. Toteutamme myös esiintymiseen, vuorovaikutukseen ja osuuskuntamme aiheisiin liittyviä koulutuksia ja sparrauksia.